Rreth nesh

Rreth nesh

Me një vizion ambicioz, me një përkushtim, dinamizëm dhe ndershmëri dhe me një eksperiencë të gjerë të fituar gjatë disa viteve të investimeve dhe rritje, DUKAGJINI INVEST, ka ndërtuar një prezencë të fortë në vendin tonë.

----------

Të nderuar,

Objektet e banimit të Dukagjini Residence si pjesë e kompleksit Dukagjini Center në Prishtinë/Lakrishte, janë në fazën finale të punëve dhe nga data 20 korrik fillon dorëzimi dhe akomodimi i banorëve!

Me përfundimin e punëve tek objektet e banimit, ashtu sikur është planifikuar, përfundon edhe ndërtimi i vrazhdë i hapësirës afariste, në një sipërfaqe të përgjithshme bruto prej 63.000,-m2.

Dukagjini Invest si zhvillues i këtij projekti, ka filluar me pergatitjet e para për hartimin e projektit detaj të destinimit, shfrytëzimit dhe menaxhimit të hapësirës afariste. Me dëshirë që kjo hapësire afariste të jetë sa më e larmishme për nga veprimtaritë sikur tregtia, hoteleria, hapësira të zyrave, dhe poashtu t`i përgjigjet kërkesave të tregut për një zonë të dendur urbane, ju ftojmë që përmes aplikacionit më poshtë, të shprehni interesimin tuaj për sigurim të hapësirës në kuadër të Dukagjini Center!

Po ashtu në këtë faqe mund të gjeni edhe informata te rëndësishme për kompleksin Dukagjini Center.

Sherbimet

Cfare bejme ne?

Planifikim

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.


Interier

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.


Eksterier

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.