Familje

220
FAMILJE

Studente

3000
STUDENTË

Punonjes

1000
TË PUNËSUAR

Parkingje

600
PARKINGJE

Na u bashkangjit

Vendndodhja e Dukagjini Center lidh të gjitha rrugët e Kosovës për në hyrje të kryeqytetit garanton trafik të lartë dhe ekspozim të lartë të biznesit tuaj me klientët, çdo ditë.

Plotëso formën e mëposhtme dhe ekipi ynë do t’ju kontaktoj për t’ju ofruar hapësirën më të përshtatshme për biznesin tuaj.

    DUKAGJINI CENTER

    Rruga Xhevdet Doda
    Prishtinë 10000