Rast i jashtëzakonshëm për zgjërimin e biznesit tuaj, me ekpozim të garantuar te një klientelë e gjërë me 3000 studentë, 1000 punonjës dhe 220 familje që çdo ditë gjenden në kompleksin Dukagjini Center.

Lokacioni në hyrje të kryeqytetit, në rrethrrotullimin që lidh të gjitha qytetet tjera të Kosovës me Prishtinën, siguron vizitorë shtesë nga jashtë, çdo ditë.

Dukagjini Center është qendra ideale për këto veprimtari të afarizmit:

Na u bashkangjit

Vendndodhja e Dukagjini Center lidh të gjitha rrugët e Kosovës për në hyrje të kryeqytetit garanton trafik të lartë dhe ekspozim të lartë të biznesit tuaj me klientët, çdo ditë.

Plotëso formën e mëposhtme dhe ekipi ynë do t’ju kontaktoj për t’ju ofruar hapësirën më të përshtatshme për biznesin tuaj.